ERK:s Årsmöte

Klubbens årsmöte genomfördes 26 februari med ett antal pigga och glada medlemmar närvarande. På mötet berättades i stort vad som skett under året på klubben och vi fick också höra Angelica Byström berätta om sin resa som hästskötare i Tyskland till dit hon är idag! Mycket inspirerande berättelse.
Valberedningen gav också förslag på nya medlemmar till styrelsen för 2023 och det beslutades att till ordförandeposten för 2023 valdes Johan Riesten

och vi tackar Nathalie Forsberg för hennes tid på samma post. US (UngdomsSektionen) fick också chansen att presentera sig och berätta lite kort om året som gott. Mötet avslutades med riktig gofika som ordnats av Kristina Karlsson, tack för det 🙂

Den 21 mars genomförde klubben första styrelsemötet med Johan som ordförande och glädjande var att styrelsen utökats med några nya deltagare. Inom några veckor kommer samtliga i styrelsen att presenteras på både Instagram och Facebook. US har redan påbörjat sin presentation av deltagarna på Instagram! Kom ihåg att styrelsen finns till för dig som medlem och vill du ta upp något med oss är du alltid varmt välkommen!

Både dressyr- och hopptävlingskommittéerna är utökade med nya friska krafter vilket är spännande!


Nu ser vi fram emot ett år med många aktiviteter och mycket gemenskap, håll utkik och boka in ert deltagande när det planeras in. Det är med ideella krafter som vi lyckas och även får riktigt kul tillsammans! Avslutar med att nu håller vi tummarna för att både hästarna och alla våra medlemmar ska klara oss utan fler pandemier och få ett spännande 2023 tillsammans!

Mvh Styrelsen genom Camilla

Meny