ERKs STYRELSE 2023

Hej alla medlemmar hälsar styrelsen!

Enköpings Ridklubbs styrelse består i år av 9 glada individer som tillsammans har en stark vilja och intresse för att driva verksamheten framåt. Några rider själva i klubben, vissa som lektionsryttare, andra med egen häst och några överlåter ridandet till sina nära och kära medan de själva engagerar sig i klubbens styrning. Vi kommer från alla håll i arbetslivet vilket gör att vi tillför en bred kompetens som ger klubben en stark grund att stå på. Det vi alla har gemensamt är att vi vill hjälpa till och förhoppningsvis kunna bidra till att klubben blir ännu lite bättre för våra medlemmar. Precis som med resten av föreningen så arbetar styrelsen naturligtvis också helt ideellt.

Johan Riesten, Ordförande

Jag heter Johan Riesten och är 55 år.  Egenföretagare. Bor på en liten häst gård där fru, Laila och son, Philip som är aktiva inom dressyr respektive hoppning.

Min erfarenhet av hästar är förutom de 3 vi har hemma, att jag gjorde min värnplikt på K1 i den beridna högvakten, samt har ridit i central park New York.

Jag har varit aktiva i olika föreningar under min uppväxt och jag vet hur viktigt det är med ideellt arbete i föreningar.

Jag vill bidra till att vi kommer fortsätta vara en trevlig förening med bra samarbete i allt vi gör.

I år är jag ordförande för klubben och målet är att vi fortsättningsvis skall vara den bästa förening och samlingsplatsen för vår medlemmar.

Har ni frågor eller funderingar så finns jag tillgänglig på både mail och telefon.

Mail johan.riesten@gmail.com

Telefon 0725577500  

Åsa Lindberg, kassör, 

Hej, jag heter Åsa, är kassör i styrelsen, och hamnade in på ridskolan när min äldsta dotter började rida, var då med i stallet och runt hästarna. Nu rider båda mina döttrar på ridklubben, så jag har fortsatt att vara med i stallet och runt hästarna. 

Jag jobbar med redovisning till vardags på Diem Ekonomibyrå, och har varit där i ca 10 år. När jag inte jobbar så är jag gärna utomhus och pysslar i trädgården, eller ute med våra två hundar.

 

Annelie Lenell, sekreterare

Jag började rida på ridskolan för ca 43 år sedan. Var hyrryttare under många år, både på ponny och häst. Hade sedan egna hästar under många år och efter uppehåll med ridningen i några år så började jag sedan rida lektion igen. Har sedan några år tillbaka en egen häst igen tillsammans med min dotter där vi kompletterar varandra med hennes hoppintresse och mitt dressyrintresse. Vardagarna tillbringar jag med att arbeta som redovisnings- och lönekonsult och fritiden tillbringas givetvis till största delen i stallet, men tycker även om att pyssla i trädgården.

Detta är mitt tredje år i styrelsen men har suttit med i några omgångar under de senaste 20 åren på olika positioner.

Cecilia ”Cecce” Ottosson, anläggning

Jag heter Cecilia Ottosson och jag började rida på ridskolan när jag var 11 år så det har hunnit bli några år och hästar som passerat genom åren.

Mina första favorithästar var gotlandsrusset Picko och c-ponnyn Zorina. Min första hyrhäst var en d-ponny som hette Beauty.

Under åren på ridskolan har jag gått från nybörjare, lördagsledare, lektionsryttare, hyrryttare, privatryttare, medryttare och nu lektionsryttare- rider 2 gånger i veckan.

Min första egna häst köpte jag när han var 3,5 år och jag hade förmånen att få ha honom i hela 21 år och han stod uppstallad på ridskolan i 18 år.

Jag har alltid varit intresserad av hoppning och har tävlat en del på ponny men mestadels stor häst.

Häst (hopp)intresset delar jag med mina 2 döttrar Ida som är medryttare på Laleh och Clara som är hyrryttare på Woop´s. Så vi 3 har alltid spenderat mycket tid på ridskolanoch det är så roligt att kunna följa deras utveckling på hästryggen tillsammans med våra fina ponnyer/hästar som ridskolan har att erbjuda.

Till vardags driver jag Din Veterinär Smådjurspraktiken i Enköping och där är jag mestadels i receptionen.  

Jag har varit med i styrelsen sen 2018 och ingår i anläggningskommitte´n samt nu även i hoppkommittén. 

Så håll utkik efter olika aktiviteter såsom hagfix etc så kommer vi säkert ses! 

Nicki Rigo, vice ordförande, sponsorer

Hej jag heter Nicki, är vice Ordförande, och mitt uppdrag i styrelsen är att jobba med sponsorfrågor. Jag har suttit i styrelsen några år och tycker det är kul och inspirerande att få bidra med det som jag kan göra för klubben. Jag har ridit dryga 10 år och anledningen till att jag började rida var jag varje lördag satt på läktaren med alla mammor när min dotter red.

Jag var tvungen att lära mig att klä av och klä på hästen (jag var då enda pappan, skärpning pappor) eftersom min dotter var för liten att göra det själv. En dag frågade Malin (min dotters ridfröken) om inte jag skulle börja rida, och på den vägen är det. Jag brukar säga att det är den bästa fritidsaktivitet jag börjat med i vuxen ålder. Vardagarna jobbar jag som IT-projektledare.

Anders Hivèn 

Jag är 42 år och bor strax utanför Enköping på en liten hästgård tillsammans med min sambo Marlene och våra två döttrar. Jag har i egenskap som förälder varit på ridskolan i 9 år.

Jag är egenföretagare där min främsta uppgift är att leda och inspirera medarbetare.

Att sitta i styrelsen för mig handlar om ledarskap och att bära del i ansvaret att fullfölja de mål och visioner föreningen har. Jag tror på ödmjukhet och respekt och att olika egenskaper i styrelsen leder till en sund och trivsam utveckling av föreningen

Helena Tullborg

Jag heter Helena Tullborg och är 44 år. Jag började rida på ridskolan som barn och har sedan dess varit medlem. 

Mina första favorithästar var Chicko och Pegasus och min första hyrhäst var Douglas. Jag var med i US styrelse på 90-talet. 

Jag har haft 2 st egna hästar som jag tävlat både dressyr och hoppning med. Jag har också varit medryttare i olika perioder. Numera rider jag lektion på måndagar 18:30.  

Till vardags arbetar jag som ekonom. Jag har en dotter som heter Julia som jag delar hästintresset med, det är minst lika nervöst och kul att vara hästförälder som att rida och tävla själv! I familjen ingår förutom Julia även min son Arvid som är 14 år och min man Henrik. Vi har också lilla yrvädret Selma som är en cockerspaniel på 6 år. Selma gillar också att vara i stallet. 

Jag är egentligen nygammal i styrelsen då jag satt med två mandatperioder under början av 2000-talet. Det känns roligt att komma tillbaka igen till styrelsen och att få vara med och bidra till att vår fina klubb fortsätter att vara en mötesplats för både små och stora hästälskare.

Camilla Nordenberg

Hej!

Jag heter Camilla Nordenberg och är 52. 

Jag är inne på mitt tredje år i styrelsen och har ”Information/Hemsida” inom mitt ansvarsområde.

Jag har ridit till och från sedan 5-års ålder och var ofta iväg på hoppbanor och tävlade när jag var yngre. 

Min favorithäst i stallet är… ALLA 😊, det går inte att favorisera någon då alla är underbara på sitt sätt! Men okej, lite extra klappar hjärtat för Mona och Solo…

Min dotter Isabelle och jag delar hästintresset och Isabelle är hyrryttare på Solo.

Till vardags jobbar jag på Försvarsmakten.

Förutom att tillbringa många härliga timmar i stallet åker vi gärna till vårt hus i Spanien och njuter så ofta vi kan.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta mig om du har några frågor!

Erica Asp

Hej, jag heter Erika och är 32 år gammal. Bor på en hästgård ute i Nysätra där jag har ett gäng egna hästar som jag tränar och tävlar i dressyr med. Bor här tillsammans med mina man och våra två pojkar samt har mina föräldrar som grannar och de hjälper till med allt kring gården och att få vardagen att gå ihop. Jobbar till vardags inom sjukhusledningen på Akademiska sjukhuset. 

 

Jag är ny både som medlem i Enköpings ridklubb samt i dess styrelse. Har dock suttit i flertalet styrelser tidigare och känner mig varm i kläderna vad gäller styrelsearbetet. Sitter även med i dressyrkommittén. Jag hoppas kunna bidra med lite nya idéer samt fortsätta jobba framåt och utveckla denna fantastiska klubb. 

Annika Reuterdahl

Jag heter Annika Reuterdahl och är ny i styrelsen, vi bor på en gård i Grillby. Vi har ett gäng hopp och dressyr hästar som vi tränar och tävlar med. Jag har drivit golfbana i över 20 år, men from i år är det nya möjligheter som väntar.

Stephanie Petersén

Hej jag heter Stephanie Petersen och är 30 år. Jag ridit samt tävlat för ERK sen jag var 6 år ca. 

Numera har jag ett litet hästföretag med inriktning utbildning och försäljning av hopphästar. 

Jag är även diplomerad C tränare. 

Det här är mitt första år i styrelsen och ser framemot att ta del av och lära mig arbetet. Hoppas även att ni som vill hör av er till mig 

om det är något ni vill jag ska ta upp inom hoppsektionen.  

Tack så länge. 

Meny