Julhälsning

Årets sista styrelsemöte är genomfört och vi kan summera året som ett bra år trots rådande omvärldsläge som inneburit en del höjda kostnader.

Årsmöte kommer att genomföras den 26 februari -23 på ridskolan och då är alla våra medlemmar välkomna! Mer information kommer.

Ridskolan har fått 2 nya stora hästar nu på slutet av året. En av hästarna ”James” är på prov i en månad och den andra (Kiske’) är köpt! De är 8 resp 7 år gamla, så det finns mycket ”barnasinne” kvar i dem! James Kiske

Vi vill redan nu informera om att ridklubben fyller 75 år nästa år och det måste så klart firas på olika sätt!! Håll utkik efter mer information!

Slutligen vill vi i styrelsen tacka vår fantastiska personal som jobbar hårt med ridskolans verksamhet! De lägger inte bara ner arbetstid utan även en hel del ideella timmar – och det gör de med en glädje och ett engagemang som är beundransvärt ❤️! Och självklart vet vi att det till stor del är pga alla våra fantastiska medlemmar som kommer till oss varje vecka för att umgås och utvecklas tillsammans med våra fina och duktiga hästar! ❤️

Tack för i år och vi önskar er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År! 🎅🤶 Varma hälsningar från Styrelsen genom Camilla

Meny